Propichování knedlíků

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
spleen
1 příspěvek 14.12.11 17:40
knedlíky

proč se vlastně po uvaření propichují houskové knedlíky? Nebo se mohou propichovat i během vaření? Martin



Reakce:
 
glama 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 14.12.11 18:22

Propichují se, aby z nich vyšla pára. A neudělal se eventuelně brousek. Pěkně si „odfouknou“a zůstanou uvnitř kypré.
Během vaření ale nepropichovat, to nemá smysl. Až po vytažení :-)



 Váš příspěvek


 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru


Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz