Jaký vermut?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Bradicka
163 příspěvků 18.04.04 16:39
Jaký vermut?

Moc prosím o radu: opsala jsem si z časopisu Labužník recept na kapustičky po čínsku. Až se růžičková kapusta podusí, má se přidat zálivka z vermutu, škrobu smíchaného s vodou, sojovky, cukru a soli. Nevím, zda použít vermut suchý nebo sladký, nebo je to jedno? Díky za radu.

Reakce:
esmeralda
4813 příspěvků 18.04.04 23:20
...

Já bych použila suchý. Také by se dala použít suchá sherry. Ta je dost podobná čínskému vínu na vaření.

Bradicka
163 příspěvků 18.04.04 23:35
Milá Esme,

děkuju za radu, co nejdřív to vyzkouším . A taky dík za ten tip se suchým sherry .

penda
4752 příspěvků 19.04.04 09:42
Bradičko,

jsem taky pro to šery nebo jakékoli dezertní víno a místo čínské pálenky, kdybys na to narazila, je dobrá vodka nebo koňak.

Bradicka
163 příspěvků 19.04.04 10:59
Nejhodnější Pendo,

Ty prostě nikdy nezklameš! Děkuju za rady a co nejdřív ty kapustičky vyrobím!

penda
4752 příspěvků 19.04.04 15:17
Bradičko...

mlask …:-))

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz