už pěkně dlouho sháním pořádný hmoždíř-nejlépe masivní,kamenný a s pořádnou kamennou palicí…může být i kovový,ale nic titěrného,ať do toho můžu praštit.klidně bych brala i nějaký z vetešnictví nebo starožitnictví.tak mi prosím někdo poraďte…dík
hmoždíř
takových máme pár doma, děda (můj táta) je dřív dokonce vyráběl, měl to jako své hobby, ale nevím, zda by byl ochoten nějaký „pustit“. Optám se, a když tak se ozvu.
děda nepustí ani náhodou…mrzí mě to, bylo mi to objasněno, že máme (se ségrou) děti a ty budou mít další děti..atd. …tak z toho nic nebude, ale mám Tě odkázat na starožitnosti, kde se dá pořídit do 500-600 Kč (přibližně)…:-(
kdybys náhodou někde nějaký pěkný spatřila,tak napiš.já sama zatím ve starožitnictví žádný nenašla.ale stejně dík za snahu
jestli Ti to pomůže, já jsem koupila v Tescu před vánoci mramorový
hmoždíř s paličkou za 199,– kč. Je super. Viděla jsem ho i jinde
během roku. Drtím v mněm koření ,bylinky i piškoty pro mimi a léky pro
starší dítka. Nepřebírá pachy. Naši mají mosazný a ten na léky vhodný
nebyl - měly pak kovovou příchuť.
Snad jsem pomohla
ach jo,oběhla jsem tesco,globus a carrefour a všude maj hmoždíře vyprodaný-kdo by řek,že jde o tak nedostatkový zboží…ale kdo si počká,ten se dočká-aspoň doufám
cokolino, jestli mas nekdy cestu do nebo pres Plzen, tak tady je maji v nekolika starozitnictvich. Takove ty mosazne nebo co, do tech se tluce jedna radost
podařilo se mi sehnat obrovský žulový hmoždíř-přesně takový, jaký jsem chtěla.koupila jsem ho ve zlíně a pak jsem ho viděla prodávat i v brně v olympii.stál mě 1450 kč.teď asi nebudu dělat nic jiného,než celé dny drtit koření a bylinky…ale i tak dík všem za rady
nevím přesně.jezdím tam jen občas.když vejdeš hlavním vchodem a zahneš doprava tak někde po levé straně bude obchod s nádobím atd. a tam ho májí-jinak prodávaj i menší z mramoru a nebo z olivového dřeva-taky moc pěkný.no snad to najdeš
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz