Prosím, víte někdo, jak po domácku vytvořit tyčinku Flint?
Flint
To vážně nikdo nevíte, jak na to?
Receptů na raffaelo, nugetu atd je neurékom a Flint ani jeden?
prosím
Kokosová tyčinka, obalená v bílé čokoládě…marně hledám na webu obrázek-nenašla jsem, ale je to dost známá dobrota - balená v takové bílo-modrém obalu, velikost akorát doruky.
Kokosová tyčinka FLINT
Výrobce:
GOLDFEIN CZ,s.r.o.
Rožkova 1009
530 02 Pardubice
Tel./Fax.: 466 303 638
Složení deklarované výrobcem: cukr, kokos 20 %, škrobový sirup, bílá tuková poleva 13 % (rostlinný ztužený tuk, cukr, sušená syrovátka, sušené mléko odstředěné, emulgátor E 322 (lecithin), aroma, barvivo E 171 (titanová bělova)), sušené mléko odstředěné, voda, sůl.
… podle toho složení bych to viděla na kokosovomléčnou hmotu v bílé polevě… řekla bych, že nejeden recept uváděný jako „domácí Ferrero“ tomu skoro odpovídá…
přeji hezký večer
Jani
stavim sa, ze ziaden z receptov na nutelu, rafaela a co si to este spomenula sa
zdaleka nepodoba originalu.
odporucam si kupit tycinku Flint
inac podla zlozenia - glukoza sa dava, aby to dlhsie vydrzalo.
cokoladovu polevu si dokazes doma spravit ovela chutnejsiu, ako byva na beznych
tycinkach a co naznacuje zlozenie.
a na kokosovu zmes snad niekde recept najdes, zrejme sa povari mlieko, kokos a
cukor ?
ide hlavne o to, ze ak sa chces priblizit svojmu idealu, bude to od Teba
vyzadovat strasne piplavu pracu, napr. meranie teploty polevy atd.
Hmm, tak já tedy zkusím vykouzlit něco jiného - ale říkala jsem
si-koupené-to je moc obyčejné, ale podomácku udělané, to je jiná…
No, co jsem dělala snad stokrát jsou domácí moravské koláče…tak asi
opět upeču koláče;)
este som nad tym rozmyslal, ked sa nikto neozval…
napadli ma 3 varianty
- kokos, cukor a mlieko alebo kokos a sladene kondenzovane
mlieko. tu chyba nieco, co to bude drzat pohromade, aby sa s tym dalo vobec narabat. takze by sa to muselo zlepit nejakou glukozou? alebo dalsou neznamou cukrarskou pri:,–(ou. vytvarovat tycinky. - predchadzajuce pri:,–(y, varit dohusta. nejako vyformovat do tvaru tycinky. poliat, pockat, kym poleva stuhne. vyzaduje nejaku naozaj pevnu polevu. otocit, poliat spodok.
- stuhne vdaka karamelu. cize do mierne skaramelizovaneho cukru vslahat kokos, rozotriet po peciacom papieri, nechat stvrdnut. alebo mozno do skaramelizovaneho kondenzovaneho mlieka, neviem.
poleva - aby bola naozaj profi, potrebovala by si sa naucit temperovat cokoladu. ak sa na to nechystas, tak proste rozpustit cokoladu.
niekto kto sa vyzna, sa asi smeje, ale robim co mozem
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
