burek

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
pensadorcallisto
1 příspěvek 19.03.07 19:51
burek

Spravne sa to vola börek a je to fakt super. Hlavne ak je to plnene ovcim syrom zmiesaneho so solou a zelenou petrzlenovou vnatou. A skvelym napojom je vynimocna chut ayranu. Pekny dniiicek


Reklama


Reklama

Reakce:
 
babi
6360 příspěvků 20.03.07 13:01
AHOJ !

Na Labužníku byl jeden recept Börek s mletým masem
a další dva jsem přidala Börek ze Sultánovy kuchyně a Alžírský rybí Börek ,
avšak byl tam také tuniský recept, který se jmenuje Brik, Autentický Brik z Tunisu
Jedná se o populární pečené, nebo smažené těstovinové zakousnutí ve Středomoří, která jsou různých tvarů s různými jmény i když někdy hodně podobnými a ta snad pochází z tureckého názvu Börek. Je jich hodně i s původem v bývalé Jugoslávii. Máš-li zájem, ještě těch receptů několik mám…


Reklama

 Váš příspěvek
Další podobná témata podle názvu

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz