...

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
babi
6360 příspěvků 02.05.05 12:17
...

Právě jsem napsala recept na omáčku a zjistila jsem, že jsou všechny v jedné kupě. Bylo by možná záhodno je nějak rozdělit. Možná na teplé, studené, zahraniční, české, zeleninové, masové (nebo k masům, rybám, zelenině atd.) a základní klasické jako je bešamel a podobně. Děkuji!

Reakce:
 
pepicek
1309 příspěvků 02.05.05 13:01
babi

já už jsem o tom taky přemýšlel … asi bych z toho vyndal teplé, s tím že co není teplé bude zařazeno do kategorie studené (teď jsem vstával, tak nevím jestli se vyjadřuju úplně čitelně :))

tak co třeba nějak takhle:

  • omáčky základní
  • omáčky ryze české
  • omáčky zeleninové
  • omáčky k masům
  • omáčky k rybám
  • omáčky k zelenině
  • omáčky studené

… a odsud asi potom ještě nalinkovat dipy ve studené kuchyni.

Ono by vůbec stálo za to udělat k některým kategoriím seznam příbuzných kategorií a udělat tam odkazy na ně.

 
Eleeen
1127 příspěvků 02.05.05 13:31
a ještě jedna vlezlá baba... ;-D

Pepíčku, co pak uděláš s omáčkami na těstoviny? Necháš je u těstovin nebo je zařadíš do omáček?

 
babi
6360 příspěvků 02.05.05 14:31
Dobrý den...

Hmm, faktem je, že pro omáčky se musí prolézt jak studená kuchyně, tak těstoviny (mimo jiné, ty jsou taktéž na pěkné hromadě a je jich 12 stránek), tak samotné omáčky. Možná by bylo dobré je mít na jednom místě, možná to už není možné, nevím

 
penda
4752 příspěvků 05.05.05 21:15
pepíčku,

chtěla jsem si udělat pořádek v omáčkách, aby v nových kategoriích nebyly jen samé nuly a zjistila jsem, že chybí ještě sladké omáčky.

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz