Právě jsem napsala recept na omáčku a zjistila jsem, že jsou všechny v jedné kupě. Bylo by možná záhodno je nějak rozdělit. Možná na teplé, studené, zahraniční, české, zeleninové, masové (nebo k masům, rybám, zelenině atd.) a základní klasické jako je bešamel a podobně. Děkuji!
...
já už jsem o tom taky přemýšlel … asi bych z toho vyndal teplé,
s tím že co není teplé bude zařazeno do kategorie studené (teď jsem
vstával, tak nevím jestli se vyjadřuju úplně čitelně
tak co třeba nějak takhle:
- omáčky základní
- omáčky ryze české
- omáčky zeleninové
- omáčky k masům
- omáčky k rybám
- omáčky k zelenině
- omáčky studené
… a odsud asi potom ještě nalinkovat dipy ve studené kuchyni.
Ono by vůbec stálo za to udělat k některým kategoriím seznam příbuzných kategorií a udělat tam odkazy na ně.
Pepíčku, co pak uděláš s omáčkami na těstoviny? Necháš je u těstovin nebo je zařadíš do omáček?
Hmm, faktem je, že pro omáčky se musí prolézt jak studená kuchyně, tak těstoviny (mimo jiné, ty jsou taktéž na pěkné hromadě a je jich 12 stránek), tak samotné omáčky. Možná by bylo dobré je mít na jednom místě, možná to už není možné, nevím
chtěla jsem si udělat pořádek v omáčkách, aby v nových kategoriích nebyly jen samé nuly a zjistila jsem, že chybí ještě sladké omáčky.