Recept Vepřová pečeně s jablky (francie - carré de porc aux pommes)
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Vepřové maso osolíme, pečeme, nepatrně podléváme asi 45 minut. Zvlášť dusíme oloupaná, 2 lžícemi podlitá jablka, nakrájená na čtvrtky. Čtvrtky musí zůstat neporušeny. Upečené maso rozkrájíme na tenké plátky, obložíme je dušenými jablky a polijeme vše šťávou z pečeně.
Recept je z kategorií: Pečené a zapečené vepřové plátky
- 6274x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 600 g vepřového masa
- 600g jablek
- sůl
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Vepřová pečeně s jablky (francie - carré de porc aux pommes)
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Vepřová pečeně s jablky (francie - carré de porc aux pommes)