Recept Vepřová pečeně s jablky (francie - carré de porc aux pommes)

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vepřové maso osolíme, pečeme, nepatrně podléváme asi 45 minut. Zvlášť dusíme oloupaná, 2 lžícemi podlitá jablka, nakrájená na čtvrtky. Čtvrtky musí zůstat neporušeny. Upečené maso rozkrájíme na tenké plátky, obložíme je dušenými jablky a polijeme vše šťávou z pečeně.

Recept je z kategorií: Pečené a zapečené vepřové plátky

Nahlásit recept

  • 5262x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g vepřového masa
  • 600g jablek
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřová pečeně s jablky (francie - carré de porc aux pommes)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Mrkvový salát Mrkvový salát
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz