Recept Toro toro

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Omyté a osušené býčí žlázy nakrájíme podélně na asi 1 cm silné plátky, trošičku je osolíme, obalíme v paprice a chvíli odložíme. Z hladké mouky, vejce, mléka a trošky soli (*ne moc*) připravíme těstíčko, připravené plátky v něm smáčíme a na rozpáleném oleji po obou stranách usmažíme dozlatova. *Poznámka:* K tomuto receptu snad zbývá ještě dodat, že pokrm není určen pouze pro muže! I ženy mohou nasát mužnou sílu, což nemusí být pro muže vůbec na závadu... Čerpáno z knihy Recepty pro hezké chvíle (2002).

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 01.07.05 vloženo
  • 5211x zobrazeno

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 400 g býčích žláz
  • mletá sladká paprika
  • sůl
  • těstíčko (*viz postup přípravy*)
  • olej.

Doporučená příloha

  • Egri bikavér (Býčí krev)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Toro toro

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Koláč bez vajec s tvarohem

Nejlepší recepty

Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz