Recept Toro toro
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Omyté a osušené býčí žlázy nakrájíme podélně na asi 1 cm silné plátky, trošičku je osolíme, obalíme v paprice a chvíli odložíme. Z hladké mouky, vejce, mléka a trošky soli (*ne moc*) připravíme těstíčko, připravené plátky v něm smáčíme a na rozpáleném oleji po obou stranách usmažíme dozlatova. *Poznámka:* K tomuto receptu snad zbývá ještě dodat, že pokrm není určen pouze pro muže! I ženy mohou nasát mužnou sílu, což nemusí být pro muže vůbec na závadu... Čerpáno z knihy Recepty pro hezké chvíle (2002).
Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností
- 01.07.05 vloženo
- 5397x zobrazeno
Počet porcí
- 2 porce
Ingredience
- 400 g býčích žláz
- mletá sladká paprika
- sůl
- těstíčko (*viz postup přípravy*)
- olej.
Doporučená příloha
Egri bikavér (Býčí krev)
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Toro toro
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Toro toro