Recept Toro toro

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Omyté a osušené býčí žlázy nakrájíme podélně na asi 1 cm silné plátky, trošičku je osolíme, obalíme v paprice a chvíli odložíme. Z hladké mouky, vejce, mléka a trošky soli (*ne moc*) připravíme těstíčko, připravené plátky v něm smáčíme a na rozpáleném oleji po obou stranách usmažíme dozlatova. *Poznámka:* K tomuto receptu snad zbývá ještě dodat, že pokrm není určen pouze pro muže! I ženy mohou nasát mužnou sílu, což nemusí být pro muže vůbec na závadu... Čerpáno z knihy Recepty pro hezké chvíle (2002).

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 01.07.05 vloženo
  • 5397x zobrazeno

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 400 g býčích žláz
  • mletá sladká paprika
  • sůl
  • těstíčko (*viz postup přípravy*)
  • olej.

Doporučená příloha

  • Egri bikavér (Býčí krev)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Toro toro

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Hruškový koláč Hruškový koláč

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz