Recept Těftěli z ryby v rajčatové omáčce (těftěli iz ribi v tomatnom sose)

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Rybí maso umeleme, přidáme žemli bez kůrky, namočenou v mléce, sůl a nakrájenou osmaženou cibuli. Hmotu rozdělíme na 4 porce, obalíme v mouce, vložíme na pekáč s tukem a pečeme v troubě po obou stranách. Upečené těftěli položíme do kastrolu, zalijeme rajčatovou omáčkou, přidáme česnek utřený se solí a dusíme 10-15 minut.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 3418x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g ryby
  • 3 lžíce strouhané žemle
  • 5 lžic mléka
  • 1 velká cibule
  • hladká mouka
  • 2 lžíce oleje
  • 3 šálky rajčatové omáčky
  • 2 stroužky česneku
  • sůl

Doporučená příloha

  • Těftěli podáváme se sypkou rýží nebo bramborovou kaší.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Těftěli z ryby v rajčatové omáčce (těftěli iz ribi v tomatnom sose)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Chilli con carne Chilli con carne
Chléb s celerem Chléb s celerem
Tatranské kuře Tatranské kuře
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz