Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Louis Tuniská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
operte maso a nařežete na drobounké kousky, okořeňte kořením bahrat, soli, promíchejte a osmažte na oleji. Přidejte fazole, rozdrcená oloupaná rajská přidejte trochu vody a vařte do měkka. Uvařená směs musí být hustá! Rozdrťte baguettu, nasekejte petržel přidejte vejce, sýr a promíchejte. Připravte si odpovídající kovovou, keramickou či skleněnou formu, vymažte ji olejem a rozpalte troubu (7). Smíchejte dobře společně s masem, nalejte do formy a pečte. Jakmile povrch bude do zlata zbarvené, výjměte z trouby a nechte chvíli odpočinout, výjměte z formy, ozdobte čtvrtkami a podávejte.
Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso
baguette nebo arabský chléb
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění