Recept Tajine Madnous s petrželi - Tajine Madnous - Tajine Madnous au persil

Tuniská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

operte maso a nařežete na drobounké kousky, okořeňte kořením bahrat, soli, promíchejte a osmažte na oleji. Přidejte fazole, rozdrcená oloupaná rajská přidejte trochu vody a vařte do měkka. Uvařená směs musí být hustá! Rozdrťte baguettu, nasekejte petržel přidejte vejce, sýr a promíchejte. Připravte si odpovídající kovovou, keramickou či skleněnou formu, vymažte ji olejem a rozpalte troubu (7). Smíchejte dobře společně s masem, nalejte do formy a pečte. Jakmile povrch bude do zlata zbarvené, výjměte z trouby a nechte chvíli odpočinout, výjměte z formy, ozdobte čtvrtkami a podávejte.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 18.03.10 vloženo
  • 2804x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1,30 h

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 350 gr jehněčího
  • 2 větší rajská jablíčka
  • 2 PL bahrat - viz recept
  • 4 PL olivového oleje
  • 1 hrst namočených bílých fazolí
  • 1 misku vysušené bagetty
  • 1 velký svazek petržele
  • 6 vajec
  • 150 gr strouhaného gruyére sýru
  • citrony
  • sůl.

Doporučená příloha

  • baguette nebo arabský chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tajine Madnous s petrželi - Tajine Madnous - Tajine Madnous au persil

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Jahodový pohár Jahodový pohár

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz