Recept Tajine Madnous s petrželi - Tajine Madnous - Tajine Madnous au persil

Tuniská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

operte maso a nařežete na drobounké kousky, okořeňte kořením bahrat, soli, promíchejte a osmažte na oleji. Přidejte fazole, rozdrcená oloupaná rajská přidejte trochu vody a vařte do měkka. Uvařená směs musí být hustá! Rozdrťte baguettu, nasekejte petržel přidejte vejce, sýr a promíchejte. Připravte si odpovídající kovovou, keramickou či skleněnou formu, vymažte ji olejem a rozpalte troubu (7). Smíchejte dobře společně s masem, nalejte do formy a pečte. Jakmile povrch bude do zlata zbarvené, výjměte z trouby a nechte chvíli odpočinout, výjměte z formy, ozdobte čtvrtkami a podávejte.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 18.03.10 vloženo
  • 2699x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1,30 h

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 350 gr jehněčího
  • 2 větší rajská jablíčka
  • 2 PL bahrat - viz recept
  • 4 PL olivového oleje
  • 1 hrst namočených bílých fazolí
  • 1 misku vysušené bagetty
  • 1 velký svazek petržele
  • 6 vajec
  • 150 gr strouhaného gruyére sýru
  • citrony
  • sůl.

Doporučená příloha

  • baguette nebo arabský chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tajine Madnous s petrželi - Tajine Madnous - Tajine Madnous au persil

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz