Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Mía Jelínková Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rozmražené předvařené krevety propláchneme v teplé vodě. Na pánvičce rozpustíme kousek másla, přidáme krevety, vegetu a podusíme asi 5 minut. Zakapeme citronovou šťávou. Potom přidáme sladkou smetanu – dle počtu strávníků 1 – 2 kelímky. Krátce povaříme, přidáme estragon. Vzniklou omáčku zahustíme světlou jíškou. Přidáme trochu kečupu, který dodá omáčce světle růžovou barvu, nakonec přisypeme oregano, dobře promícháme a podáváme. Dobrou chuť!
Recept je z kategorií: Mořští živočichové
špagety nebo jiný druh těstovin
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Tajemství kapitána Nema (krevetová omáčka ke špagetám)