Recept Tajemství kapitána Nema (krevetová omáčka ke špagetám)

Míša Jelínková Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Rozmražené předvařené krevety propláchneme v teplé vodě. Na pánvičce rozpustíme kousek másla, přidáme krevety, vegetu a podusíme asi 5 minut. Zakapeme citronovou šťávou. Potom přidáme sladkou smetanu – dle počtu strávníků 1 – 2 kelímky. Krátce povaříme, přidáme estragon. Vzniklou omáčku zahustíme světlou jíškou. Přidáme trochu kečupu, který dodá omáčce světle růžovou barvu, nakonec přisypeme oregano, dobře promícháme a podáváme. Dobrou chuť!

Recept je z kategorií: Mořští živočichové

Nahlásit recept

  • 11366x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 min.

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 1 balení předvařených krevet
  • 10 dkg másla
  • citronová šťáva
  • 2 kelímky sladké smetany
  • světlá jíška (nejlépe hotová - Knorr)
  • kečup
  • vegeta
  • oregano
  • estragon

Doporučená příloha

  • špagety nebo jiný druh těstovin

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tajemství kapitána Nema (krevetová omáčka ke špagetám)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz