Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Petunnka Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Recept je převzatý z Countrylife.
Špaldu propláchneme a vaříme v osolené vodě pod pokličkou 40 - 50 minut. Na oleji osmažíme nadrobno pokrájenou cibulku, přidáme na plátky krájený česnek a nakonec mletou papriku, kterou už jen lehce osmahneme. Dále do hrnce hodíme nadrobno pokrájenou zeleninu, bylinky. Podlijeme vodou a sojovkou. Podusíme. V závěru přidáme vařenou špadlu, promícháme a je hotovo! Servírujeme sypané slunečnicovým semínkem, které opečeme na oleji.
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Špaldoto
Tohle znám a dělám. Je báječné. Když spaldu ráno namočím, mám ji večer uvařenou za necelou půlhodinku. Výborné je i s paprikami a rajčaty, se zelenými fazolkami a uzeným tofu, s houbami a taky s okrou. Semínky jsem to nesypala, ale je to vylepšení. Vyzkouším. Dávám je na salát. Místo samotné slunečnice je ještě lepší směs semínek z Aldi - slunečnice, dýně, pinie.