Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kapra pokrájíme na porce, zakapeme citrónovou šťávou a osolíme. Porce obalíme v hladké mouce, namáčíme v těstíčku a vkládáme do rozehřátého tuku. Smažíme po obou stranách dozlatova a odložíme na papírový ubrousek, který odsaje přebytečný tuk. *Příprava těstíčka:* Z vajec, smetany nebo mléka (*po zkušenosti s řízky od Glamy, doporučuji klidně přidat bílý jogurt*...pendina poznámka), mouky a ostatních přísad umícháme těstíčko. Čerpáno z knihy Vaříme podle hvězd (2001).
Recept je z kategorií: Sladkovodní
vařené brambory a zeleninový salát
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Smažený kapr v těstíčku po bulharsku (pro Štíry)