Recept Selský kotlík s vepřovým masem a hlávkovým zelím (pro Střelce)

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na oleji osmahneme na kostky nakrájené maso, podlijeme trochou vody a podusíme téměř doměkka. Nakrouhané zelí podusíme s kmínem zvlášť doměkka. Poté k zelí vmícháme maso, dobře okořeníme, poprášíme moukou a společně krátce podusíme. Čerpáno z knihy Vaříme podle hvězd (2001).

Recept je z kategorií: Dušené vepřové maso

Nahlásit recept

  • 04.11.04 vloženo
  • 6690x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 300 g vepřového masa (masitější bůček, ramínko)
  • 500 g hlávkového zelí
  • 2 cibule
  • 2 PL oleje
  • 1 ČL hladké mouky
  • mletá paprika
  • mletý pepř
  • drcený kmín
  • sůl.

Doporučená příloha

  • chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Selský kotlík s vepřovým masem a hlávkovým zelím (pro Střelce)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Chilli con carne Chilli con carne

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz