Recept Selský kotlík s vepřovým masem a hlávkovým zelím (pro Střelce)

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na oleji osmahneme na kostky nakrájené maso, podlijeme trochou vody a podusíme téměř doměkka. Nakrouhané zelí podusíme s kmínem zvlášť doměkka. Poté k zelí vmícháme maso, dobře okořeníme, poprášíme moukou a společně krátce podusíme. Čerpáno z knihy Vaříme podle hvězd (2001).

Recept je z kategorií: Dušené vepřové maso

Nahlásit recept

  • 04.11.04 vloženo
  • 6796x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 300 g vepřového masa (masitější bůček, ramínko)
  • 500 g hlávkového zelí
  • 2 cibule
  • 2 PL oleje
  • 1 ČL hladké mouky
  • mletá paprika
  • mletý pepř
  • drcený kmín
  • sůl.

Doporučená příloha

  • chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Selský kotlík s vepřovým masem a hlávkovým zelím (pro Střelce)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Chilli con carne Chilli con carne
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Štika na smetaně Štika na smetaně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz