Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Švýcarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
V podstatě jde o rozpouštějící se sýr, který se právě ve stádiu rozpouštění maže na horké brambory. Do vyhřáté trouby dáme mělké ohnivzdorné misky se slabšími plátky sýra. Sýr zakrátko začne tát. Mezitím připravíme na stůl uvařené horké brambory ve slupce, okurky, cibulky, pepř a tenké plátky tmavého chleba. Okamžitě po vyndání z trouby si každý sám nabírá sýr z misky a potře jím bramboru. Brambory si loupe každý sám.
Recept je z kategorií: Teplé předkrmy
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Raclette