Recept Raclette

Pepino Švýcarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

V podstatě jde o rozpouštějící se sýr, který se právě ve stádiu rozpouštění maže na horké brambory. Do vyhřáté trouby dáme mělké ohnivzdorné misky se slabšími plátky sýra. Sýr zakrátko začne tát. Mezitím připravíme na stůl uvařené horké brambory ve slupce, okurky, cibulky, pepř a tenké plátky tmavého chleba. Okamžitě po vyndání z trouby si každý sám nabírá sýr z misky a potře jím bramboru. Brambory si loupe každý sám.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 29.12.01 vloženo
  • 10058x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g polotuhého sýra (bláťácke zlato, přimda, dvouplísňový)
  • 800 g brambor
  • nakládané okurky a cibulky
  • pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Raclette

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Cuketové placky Cuketové placky
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz