Recept Polévka minestrone se zelenými fazolovými lusky
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Oloupeme cibuli a nadrobno ji nasekáme. Slaninu nakrájíme na kostičky. Očistíme mrkev a celer a nakrájíme je na kostičky.Omyjeme cuketu a fazolky. Cuketu nakrájíme na kolečka a fazolky na kousky. 2. Slaninu nasypeme na pánev a vyškvaříme ji. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kostičky. Nasypeme ji ke slanině a osmažíme. Přidáme pokrájenou zeleninu, podlijeme ji vývarem a přivedeme k varu. Přimícháme rajčatový protlak a promícháme. Snížíme teplotu a polévku zvolna asi 20 minut vaříme. Dochutíme ji solí a pepřem. 3. Rýži nasypeme do síta a opereme. Přidáme ji do polévky a vaříme 15 minut. Opereme petrželku a nasekáme ji. Polévku nalijeme do talířů a posypeme petrželkou.
Recept je z kategorií: Polévky
- 10.02.04 vloženo
- 8849x zobrazeno
Čas přípravy
- 75 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- Na osobu: 305 kcal; tuky: 15 g; cholesterol: 16 mg; sacharidy: 3 g
- 2 velké cibule
- 75 g slaniny
- 1/2 celeru
- 2 mrkve
- 1 cuketa
- 400 g zelených fazolek
- 1 l zeleninového vývaru
- 1 lžíce rajčatového protlaku
- sůl
- pepř
- 75 g rýže
- 1 sv. petrželky
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Polévka minestrone se zelenými fazolovými lusky
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Polévka minestrone se zelenými fazolovými lusky