Recept Pěna z uzeného pstruha se zeleninovým salátem

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

1. Uzené rybí maso rozmělníme, osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou. 2. Dáme nabobtnat želatinu, vylisujeme a rozpustíme. Zamícháme do rybí hmoty. Vmícháme ušlehanou smetanu. Chladíme zhruba 1 hodinu, až je hmota polotuhá. 3. Osušíme omyté cukety a poté je jemně nastrouháme na dlouhé nudličky. Rozpůlený paprikový lusk očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. 4. Z octa a oleje rozmícháme zálivku. Osolíme a opepříme. Promícháme s cuketami a paprikou. Salát rozdělíme na talířky. Rybí pěnu naplníme do stříkacího sáčku a ozdobně rozdělíme na salát, případně ozdobíme plátky grapefruitu.

Recept je z kategorií: Rybí pomazánky

Nahlásit recept

  • 4261x zobrazeno

Čas přípravy

  • 90 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 150 g plátků uzeného pstruha
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1/2 plátku želatiny
  • 100 g smetany
  • 2 malé cukety
  • po 1/2 žlutého a červeného paprikového lusku
  • 1 lžíce estragonového octa
  • 2 lžíce olivového oleje podle potřeby
  • 1 grapefruit

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pěna z uzeného pstruha se zeleninovým salátem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz