Recept Pěna z uzeného pstruha se zeleninovým salátem

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

1. Uzené rybí maso rozmělníme, osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou. 2. Dáme nabobtnat želatinu, vylisujeme a rozpustíme. Zamícháme do rybí hmoty. Vmícháme ušlehanou smetanu. Chladíme zhruba 1 hodinu, až je hmota polotuhá. 3. Osušíme omyté cukety a poté je jemně nastrouháme na dlouhé nudličky. Rozpůlený paprikový lusk očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. 4. Z octa a oleje rozmícháme zálivku. Osolíme a opepříme. Promícháme s cuketami a paprikou. Salát rozdělíme na talířky. Rybí pěnu naplníme do stříkacího sáčku a ozdobně rozdělíme na salát, případně ozdobíme plátky grapefruitu.

Recept je z kategorií: Rybí pomazánky

Nahlásit recept

  • 4112x zobrazeno

Čas přípravy

  • 90 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 150 g plátků uzeného pstruha
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1/2 plátku želatiny
  • 100 g smetany
  • 2 malé cukety
  • po 1/2 žlutého a červeného paprikového lusku
  • 1 lžíce estragonového octa
  • 2 lžíce olivového oleje podle potřeby
  • 1 grapefruit

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pěna z uzeného pstruha se zeleninovým salátem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Ořechový koláč Ořechový koláč
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz