Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Smícháme veškeré suroviny na marinádu, tzn. vše mimo mrkve a hořčice. Uvedeme k varu, přidáme podélně rozčtvrcené mrkve a uvaříme je téměř doměkka, nebo lépe řečeno dokřupava. Mrkev vyjmeme, naservírujeme na talíře a do horké marinády vmícháme hořčici. Ochutnáme a dochutíme. Marinádou přelijeme mrkev a podáváme buď teplé anebo studené, dobře vychlazené.
Recept je z kategorií: Zeleninové saláty
maso nebo jen čerstvé pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Marinovaná mrkev po francouzsku (nejen pro Milana)
546 příspěvků 25.1.09 03:43
NO TEDY!!! To se mi zdá fantastické… Dík!