Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
glama Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Nějak se nám rozbil mrazák. S listovým těstem a kaštanovým pyré už
nešlo udělat nic jiného, než je okamžitě zpracovat…
Projela jsem ledničku… a vznikl tento recept.
Listové těsto rozdělit na dvě poloviny a vyválet dvě placky, jednu
trochu přesahující velikost plechu.
Na dno plechu pečící papír, na něj větší placku, strany kolem dokola
zdvihnout. Placku trochu popíchat vidličkou.
Tvaroh umíchat s kaštanovým pyré, přidat nahrubo nastrouhaná jablka, dvě vejce, lžíci vanilkového pudingu a osladit podle
vlastní chuti.
Možno přidat i rozinky.
Tvarohovou směs vyklopit na těsto, rozetřít a přiklopit druhou, taktéž trochu popíchanou plackou. Upéci v troubě dorůžova.
Tahle buchta vznikla jako znouzectnost a doslova překvapila svou vynikající chutí! Jemná kaštanová chuť je příjemně osvěžena jablky a řezy jsou šťavnaté a krásně voňavé.
Vyzkoušejte
Recept je z kategorií: Koláče Moučníky
káva, čaj
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění