Recept Lipan

kanibrk Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

V zmesi všetkých prísad (1 : 1) obalíme očistené ryby a pečieme na masle. Někomu se může zdát divný ten tymián, ale maso lipana samo o sobě má trochu příchuť tymiánu, takhle ji jen zdůrazníme a výsledek fakt stojí za to.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 20.10.07 vloženo
  • 2348x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • hladká múka
  • čierne korenie
  • sladká paprika
  • mletá rasca (kmín)
  • tymian
  • soľ

Doporučená příloha

  • hranolky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lipan

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz