Recept Lechovický duch

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Lechovický duch

Postup

Panenskou svíčkovou nakrájíme přes vlákno na plátky, naklepeme, nasolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji. V tuku rovněž opečeme na koncích nakrojené párky. Opečené plátky položíme na silnější bílé talíře, doprostřed dáme párek, překryjeme zčásti plátkem sýra a krátce zapečeme. (*Roztavený sýr vytvoří tvar postavičky strašidla.*) "Ducha" přelijeme tatarskou omáčkou a párek ozdobíme křenem, červenou paprikou, okurkou a celým černým pepřem do podoby obličeje. Čerpáno z časopisu Vlasta.

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 15.09.04 vloženo
  • 6576x zobrazeno

Počet porcí

  • 10 porcí

Ingredience

  • 1,5 kg vepřové panenské svíčkové
  • 1/2 kg párků
  • olej
  • 100 g tvrdého sýra
  • tatarská omáčka
  • křen
  • sůl
  • pepř
  • zelenina na zdobení.

Doporučená příloha

  • hranolky, zeleninový salát či obloha

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lechovický duch

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz