Recept Lechovický duch
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Panenskou svíčkovou nakrájíme přes vlákno na plátky, naklepeme, nasolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji. V tuku rovněž opečeme na koncích nakrojené párky. Opečené plátky položíme na silnější bílé talíře, doprostřed dáme párek, překryjeme zčásti plátkem sýra a krátce zapečeme. (*Roztavený sýr vytvoří tvar postavičky strašidla.*) "Ducha" přelijeme tatarskou omáčkou a párek ozdobíme křenem, červenou paprikou, okurkou a celým černým pepřem do podoby obličeje. Čerpáno z časopisu Vlasta.
Recept je z kategorií: Minutky
- 15.09.04 vloženo
- 7052x zobrazeno
Počet porcí
- 10 porcí
Ingredience
- 1,5 kg vepřové panenské svíčkové
- 1/2 kg párků
- olej
- 100 g tvrdého sýra
- tatarská omáčka
- křen
- sůl
- pepř
- zelenina na zdobení.
Doporučená příloha
hranolky, zeleninový salát či obloha
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Lechovický duch
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Lechovický duch