Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bety Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Z ingrediencí vypracujeme těsto, vyválíme 2 placky.Jednu necháme upéct v celku a druhou placku rozkrájíme na úhledné kostičky a taky upečeme do růžova, nebo ji upečeme vcelku a rozkrájíme ještě vlažnou. Na vychladlou placku navrstvíme vyšlehaný studený krém. Na krém dáme vyšlehané šlehačky a navrch poklademe kostičky z upečené placky. Moučník uskladníme v lednici do druhého dne a před podáváním posypeme moučkovým cukrem.
Recept je z kategorií: Moučníky
kávička se šlehačkou…dobrou chuť
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Krémeš
286 příspěvků 25.1.09 03:43
Jen pro inspiraci Krémeše
286 příspěvků 25.1.09 03:43
Taky jsem dávala na Labužníka krémeše - jde o méně pracnou variantu tohoto receptu - ovšem nechat rozležet do druhého dne - nemožné! Je to vynikající mňamka a pokud si chce člověk zachovat štíhlý pas, pak je lepší je nedělat. A nebo je udělat před vělkou návštěvou, aby toho doma moc nezbylo.
60 příspěvků 25.1.09 03:43
Kopretinko ano, je to útok se vším všudy…ale stojí za to. Pak je ale dobré aspoň
den držet hladovku, ať se můžem svléknout do plavek.
Ještě jsem chtěla dodat, že je nejlepší použít šlehačku v prášku, vydrží déle
držet tvar.
Přeju všem labužníkům hezký pracovný týden…
Bety,
mňáááááám tohle je útok na chuťové buňky
)))