Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vykostíme maso, rozdělíme na řízky, jejich okraje nařízneme, jemně je naklepeme a potřeme je smíchanou marinádou. Přikryjeme a vložíme do chladničky do druhého dne. Potom řízky osolíme, obalíme v mouce, našlehaných vejcích do kterých jsme vmíchali hrášek. Na velké pánvi dobře rozehřejeme olej, řízky naskládáme vedle sebe a zalijeme je zbytkem vajec. Pomalu smažíme. Po chvíli řízky obrátíme a rychleji je osmažíme do zlatova. Necháme je okapat na hnědém papírovém sáčku. Podáváme je s bramborovou kaší, nebo šťouchanými bramborami, plátky citronu a snítkou petrželky.
Recept je z kategorií: Králík
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Králičí smažené voňavé řízečky (kuřecí také)