Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
vlasak Do oblíbených Chci uvařit Tisk
klokani maso zbavíte šlach a pak ho nařežete na plátky (medailonky), naklepat rukou, osolit, opepřit a naložitl přes noc (stačí i i 2-3 hodiny) do směsi mangového chutnei a provensálského koření. Cibuli nakrájíme na kostičky a dáme do pánve a smažime až začne červenat, přidáme maso i s chutnei a zprudka opečeme. přidáme nadrobno nakrajenou chilli papričku, zalijeme vínem a chviličku pečeme bez pokličky. Zalijeme vývarem a přidáme půlku badyánu. Zvolna dusime Mezitím na pánvičce zpěníme máslo a přidáme na plátky nakrájené žampiony, zvolna připravíme do změknutí. Az začne být maso mekké, přidáme žampiony do omáčky, zaprášíme a důkladně provaříme.
Recept je z kategorií: Zvěřina
indiánská rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Klokaní medailonky s mangovým chutnei a žampiony