Recept Kalbsleber mit Zwiebeln und Äpfeln - telecí játra

babi Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Oloupat cibule a nakrájet je na kolečka. Oloupat jablka, zbavit je jadřinců a nakrájet na silnější plátky. Osmažit cibuli a jablka na trošce tuku do zlatohněda, vyjmout a uchovat teplé. Odblanit játra, opláchnout je a osušit. Opepřit je a obalit v mouce. Osmažit je na obou stranách do hněda. Osolit. Podávat játra obložená jablky a cibulí.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 08.10.02 vloženo
  • 4311x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 cibule
  • 2 jablka
  • vepřové sádlo, nebo tuk dle Vaší chuti
  • 4 silnější plátky telecích jater
  • sůl a pepř
  • 2 lžíce mouky

Doporučená příloha

  • Petrželkové brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kalbsleber mit Zwiebeln und Äpfeln - telecí játra

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz