Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na másle osmažit šalotky a česnek do zlatova. Přidat petrželku, bílé víno a tekutinu na středně vysokém ohni zredukovat (asi po 20min.) Sejmout z ohně. Našlehat žloutek s creme fraiche a zamícht do omáčky. Položit pánev znovu na pomalý oheň a míchat omáčku do zhoustnutí. Ochutit ji solí, pepřem a oříškem. Nalít tuto sametovou, nádherně vonící omáčku na žabí stehýnka, posypat vše petrželkou, nebo jinou bylinkou a podávat. TIP: Omáčka se dá použít na šneky, ryby i mořské živočichy.
Recept je z kategorií: Omáčky k rybám
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jemná omáčka na ryby žabí stehýnka, šnečky i mořské živočichy