Recept Jehněčí s fazolkami (jagnjeci paprikas od boranije)

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Cibuli pokrájenou nadrobno podusíme na sádle a opečeme na ní osolené a opaprikované maso, pokrájené na kousky. Mezitím dusíme též na sádle očištěné fazolky, rozkrojené po délce. Když obojí změkne, smícháme maso s fazolkami, dáme do zapékací mísy, zalijeme smetanou a zapečeme.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 4098x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g jehněčího masa
  • 450 g fazolek
  • 2 střední cibule
  • 3 lžíce sádla
  • sůl
  • 1/4 l kyselé smetany
  • 1/2 lžičky mleté papriky.

Doporučená příloha

  • Můžeme podávat s rýží.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí s fazolkami (jagnjeci paprikas od boranije)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Mrkvový salát Mrkvový salát
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz