Recept Jehněčí kotletky po boloňsku (costolette di agnello)

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vykostěné kotletky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce, ušlehaném vejci a strouhance. Usmažíme na oleji dozlatova. Hotové vyjmeme z pánve, necháme okapat a rozložíme na plech. Na každou kotletku dáme plátek šunky a na ni vrstvu taveného sýra utřeného s máslem. Plech vsuneme do teplé trouby. Jakmile se sýr začne rozpouštět, vyjmeme kotletky z trouby. Podáváme je horké.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 5571x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 8 jehněčích kotletek
  • sůl
  • pepř
  • 5 lžic oleje
  • 100 g libové šunky
  • 50-100 g taveného sýra
  • 40 g másla.
  • *Na obalení:*
  • mouka
  • 1 vejce
  • strouhanka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí kotletky po boloňsku (costolette di agnello)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz