Recept Jehněčí kotletky po boloňsku (costolette di agnello)

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vykostěné kotletky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce, ušlehaném vejci a strouhance. Usmažíme na oleji dozlatova. Hotové vyjmeme z pánve, necháme okapat a rozložíme na plech. Na každou kotletku dáme plátek šunky a na ni vrstvu taveného sýra utřeného s máslem. Plech vsuneme do teplé trouby. Jakmile se sýr začne rozpouštět, vyjmeme kotletky z trouby. Podáváme je horké.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 5365x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 8 jehněčích kotletek
  • sůl
  • pepř
  • 5 lžic oleje
  • 100 g libové šunky
  • 50-100 g taveného sýra
  • 40 g másla.
  • *Na obalení:*
  • mouka
  • 1 vejce
  • strouhanka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí kotletky po boloňsku (costolette di agnello)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Zeleninová pomazánka

Nejlepší recepty

Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz