Recept Jehněčí kotletky po boloňsku (costolette di agnello)

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vykostěné kotletky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce, ušlehaném vejci a strouhance. Usmažíme na oleji dozlatova. Hotové vyjmeme z pánve, necháme okapat a rozložíme na plech. Na každou kotletku dáme plátek šunky a na ni vrstvu taveného sýra utřeného s máslem. Plech vsuneme do teplé trouby. Jakmile se sýr začne rozpouštět, vyjmeme kotletky z trouby. Podáváme je horké.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 5778x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 8 jehněčích kotletek
  • sůl
  • pepř
  • 5 lžic oleje
  • 100 g libové šunky
  • 50-100 g taveného sýra
  • 40 g másla.
  • *Na obalení:*
  • mouka
  • 1 vejce
  • strouhanka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí kotletky po boloňsku (costolette di agnello)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Výborný domácí kečup

Nejlepší recepty

Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Ořechový koláč Ořechový koláč

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz