Recept Jehněčí kotletky po boloňsku (costolette di agnello)

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vykostěné kotletky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce, ušlehaném vejci a strouhance. Usmažíme na oleji dozlatova. Hotové vyjmeme z pánve, necháme okapat a rozložíme na plech. Na každou kotletku dáme plátek šunky a na ni vrstvu taveného sýra utřeného s máslem. Plech vsuneme do teplé trouby. Jakmile se sýr začne rozpouštět, vyjmeme kotletky z trouby. Podáváme je horké.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 5151x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 8 jehněčích kotletek
  • sůl
  • pepř
  • 5 lžic oleje
  • 100 g libové šunky
  • 50-100 g taveného sýra
  • 40 g másla.
  • *Na obalení:*
  • mouka
  • 1 vejce
  • strouhanka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí kotletky po boloňsku (costolette di agnello)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz