Recept Jehněčí kotletky po boloňsku (costolette di agnello)
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Vykostěné kotletky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce, ušlehaném vejci a strouhance. Usmažíme na oleji dozlatova. Hotové vyjmeme z pánve, necháme okapat a rozložíme na plech. Na každou kotletku dáme plátek šunky a na ni vrstvu taveného sýra utřeného s máslem. Plech vsuneme do teplé trouby. Jakmile se sýr začne rozpouštět, vyjmeme kotletky z trouby. Podáváme je horké.
Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso
- 5778x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 8 jehněčích kotletek
- sůl
- pepř
- 5 lžic oleje
- 100 g libové šunky
- 50-100 g taveného sýra
- 40 g másla.
- *Na obalení:*
- mouka
- 1 vejce
- strouhanka
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Jehněčí kotletky po boloňsku (costolette di agnello)
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Jehněčí kotletky po boloňsku (costolette di agnello)