Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Naklepat maso, potřít ho česnekem a posypat solí a trochou mouky. Po všech stranách ho osmažit na 1 lžíci slaninového výpeku. Přendat do kastrolu, zalít vodou a přikryté dusit asi 1 hodinu. Nakrájet maso na plátky, vrátit ho do kastrolu, mezi plátky přidat kapustu, posypat kmínem a vše zalít vodou. Přikrýt a dusit dalších 20 minut. Zbytek mouky osmažit na 1 lžíci výpeku a smíchat se 3 lžícemi vody. Ochutit solí, cukrem a octem. Přidat k masu, přivést k varu a dobře promíchat. Podávat s vařenými brambory
Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jehněčí kastrůlek s kapustou - Baranina duszona z kapusta wloska..