Recept Jehněčí kastrůlek s kapustou - Baranina duszona z kapusta wloska..

Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Naklepat maso, potřít ho česnekem a posypat solí a trochou mouky. Po všech stranách ho osmažit na 1 lžíci slaninového výpeku. Přendat do kastrolu, zalít vodou a přikryté dusit asi 1 hodinu. Nakrájet maso na plátky, vrátit ho do kastrolu, mezi plátky přidat kapustu, posypat kmínem a vše zalít vodou. Přikrýt a dusit dalších 20 minut. Zbytek mouky osmažit na 1 lžíci výpeku a smíchat se 3 lžícemi vody. Ochutit solí, cukrem a octem. Přidat k masu, přivést k varu a dobře promíchat. Podávat s vařenými brambory

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 27.02.07 vloženo
  • 4137x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 700 g jehněčího, zbaveného přebytku tuku a blan
  • sůl
  • 1 stroužek utřeného česneku
  • 3 lžíce polohrubé mouky
  • 2 lžíce výpeku ze slaniny (30 g)
  • 125 ml vody
  • 1 malá hlávka kapusty na hrubé plátky nakrájená
  • 125 ml vody
  • 1 lžička drceného kmínu
  • 3 lžíce vody
  • 1 lžička cukru
  • 1 lžička octa

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí kastrůlek s kapustou - Baranina duszona z kapusta wloska..

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz