Recept Jehněčí kastrůlek s kapustou - Baranina duszona z kapusta wloska..

babi Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Naklepat maso, potřít ho česnekem a posypat solí a trochou mouky. Po všech stranách ho osmažit na 1 lžíci slaninového výpeku. Přendat do kastrolu, zalít vodou a přikryté dusit asi 1 hodinu. Nakrájet maso na plátky, vrátit ho do kastrolu, mezi plátky přidat kapustu, posypat kmínem a vše zalít vodou. Přikrýt a dusit dalších 20 minut. Zbytek mouky osmažit na 1 lžíci výpeku a smíchat se 3 lžícemi vody. Ochutit solí, cukrem a octem. Přidat k masu, přivést k varu a dobře promíchat. Podávat s vařenými brambory

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 27.02.07 vloženo
  • 4620x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 700 g jehněčího, zbaveného přebytku tuku a blan
  • sůl
  • 1 stroužek utřeného česneku
  • 3 lžíce polohrubé mouky
  • 2 lžíce výpeku ze slaniny (30 g)
  • 125 ml vody
  • 1 malá hlávka kapusty na hrubé plátky nakrájená
  • 125 ml vody
  • 1 lžička drceného kmínu
  • 3 lžíce vody
  • 1 lžička cukru
  • 1 lžička octa

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí kastrůlek s kapustou - Baranina duszona z kapusta wloska..

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Cuketové placky Cuketové placky
Reveňový koláč Reveňový koláč
Tatranské kuře Tatranské kuře
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz