Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Bunter Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Jehněčí maso nakrájíme na středně velké kousky, cibulky oloupeme a polovinu z nich nakrájíme na tenká kolečka, brambůrky omyjeme a utřeme drsnou utěrkou, neškrábeme! Pekáček vymažeme sádlem, vlijeme olej, přidáme šalvěj, bobkové listy a rozmarýn a celé i nakrájené cibulky. Přidáme nakrájené maso, osolíme a opepříme. Pečeme v troubě, rozpálené na 230°C. V polovině této doby pečení přidáme brambůrky a občas vše zamícháme vařečkou. Podáváme horké.
Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jehněčí hřbet s cibulkami a novými brambůrky