Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rybu nakrájejte na velké kostky. Ocistený paprikový lusk nakrájejte na kostky asi 1 cm. V hrnci rozehrejte máslo a na nem restujte paprikový lusk 1-2 minuty. Za stálého míchání pridejte creme-fraiche a osolené a opeprené kostky ryby. Varte slabým varem 5-10 minut az ryba zmení barvu a je pevná. Ze slávek odlejte vodu a vmíchejte je spolu s krevetami do hrnce. Tip: Pokud se omácka srazí, zahustete ji a pridejte trochu nálevu ze slávek.
Recept je z kategorií: Ryby
Brambory, rýze nebo testoviny.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jednoduchá ryba
2452 příspěvků 11.11.09 22:24
já taky děkuju - a omlouvám se za překlep, místo „ž“ samozřejmě má být „už“.
717 příspěvků 11.11.09 22:10
Uzené se dají pouzít ale bude to mít urcite trochu jinou chut. Proc ale ne? Bude to jiná varianta tohoto jednoduchého jídla a mozná i chutnejsí.
Díky „di“!
2452 příspěvků 11.11.09 21:17
Spisere, recept ž putuje do oblíbených, musí to být dobrota - při nejbližší příležitosti jej vyzkouším. Ještě dotaz k mušlím - nemohly by být uzené? Jiné totiž doma nemám a ani nevím, kde se u nás dají koupit.