Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
kltko Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
prepis receptu z knihy Jedlá a nápoje našich predkov, autorka R. Stoličná. Autorka vychádza z receptov siahajúcich od novších prameňov cez recepty zozbierané v etnografických výskumoch až ku Prvej kuchárskej knihe v slovenskej reči od Jána Babilona z roku 1870. Recept je z Dolnej Súče.
Bravčové vnútornosti pokrájame na drobné kúsky a uvaríme v osolenej vode. Po uvarení ich zahustíme zátrepkou z mlieka, múky smotany a dochutíme octom. Podávame s chlebom.
Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností
chlieb
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hubičky
No myslím, že „bosá“ kuchárka na finálny efekt byť nemusí, ale ak ju treba bozkať a je pekná… Prečo nie.
Čto takoje „Hubičky“? Asi ne totéž co „bosky“ nebo „pusinky“
Podle receptu by se to mohlo klidně jmenovat
„Pajšl“, ale už by to neznělo tak poeticky 