Recept Hovězí italské Braciole - jenom to svázat

rastoba Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Předehřát troubu na 180°C. Rajskou omáčku nalít do zapékací misky asi 23 cm x 33 cm velké a vložit ji do trouby, aby se sehřála. V mixeru, nebo robotě se sekacími noži připravit nádivku podobnou pastě z krutonů, italského koření, sýru, vajec a česneku. Rozkrojené maso, otevřené jako kniha a naklepané na 12 mm potřít olejem, dobře ho osolit a opepřit, rovnoměrně jej potřít nádivkou a posypat bylinkami. Pevně maso zarolovat a zavázat kuchyňským motouzkem. Na velké pánvi s rozpálenými 1 - 2 lžícemi oleje osmažit roládu tak, aby se maso rychle zatáhlo. Maso z pánve přendat do zapékací misky s rajskou omáčkou a nad miskou udělat stan z alobalu tak, aby se alobal nedotýkal masa. Péct si 35 minut, nebo déle, až je maso měkké. Na velkou servírovací mísu nalít omáčku, na ni rozložit na 2 cm plátky nakrájené maso a vše podávat s těstovinami. Můžete posypat pignoli a na hrubo natrhanými bazalkovými lístky, chcete-li.

Recept je z kategorií: Závitky, rolády a hovězí dušené plátky

Nahlásit recept

  • 12.04.07 vloženo
  • 6599x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 750 ml rajské omáčky podle receptu "ZDE":http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=17026
  • 1 1/4 čtvrtlitrového hrnku kostek chlebových krutonů
  • 2 lžičky italského koření
  • 6 lžic nastrouhaného sýru Parmesan, nebo jiného chutného
  • 2 vejce
  • 3 stroužky česneku na drobno posekané
  • 1 lžíce od každého, oregána, rozmarýnu a tymiánu na drobno posekaných
  • 800 g hovězího rozkrojeného na velký plát a naklepaného asi na 12 mm
  • olivový olej na potření
  • sůl a černý pepř podle chuti
  • rostlinný olej na zatažení masa
  • Pignoli opražené oříšky a bazalkové lístky na podávání, nemusí být

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí italské Braciole - jenom to svázat

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Hovězí italské Braciole - jenom to svázat

babi
6360 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Hovězí italské Braciole - honzi,

moc ti děkuji za radu, ale s přihlášením potíže nemám, jenom jsem na to v tomto případě zapomněla. Máš pravu, že s tímto receptem nic už nenadělám ;o)

Pěkný pozdrav,

honzi
21 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Hovězí italské Braciole - jenom to svázat.

Babi, zkus se opětovně přihlásit, mělo by to být, jako dříve. S tímto receptem ale už nic nenaděláš.

babi
6360 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Hovězí italské Braciole - jenom to svázat.

že bych za týden nepřítomnosti ztratila spojení s Labu? Zapomněla jsem se nejenom přihlásit, ale i napsat jako autor receptu. Nevím jak to napravit…to asi jen Pepíček…

Zdravím,

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Květáková polévka Květáková polévka
Tatranské kuře Tatranské kuře

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz