Recept Gribiche..

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Uvařit vejce, rozmačkat žloutek, na jemno posekat bílek a vše smíchat dohromady.

Recept je z kategorií: Studené omáčky

Nahlásit recept

  • 16.02.07 vloženo
  • 4428x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 malá šalotka, nebo jarní cibulka
  • 1 lžíce na jemno posekané petrželky
  • sůl a pepř podle chuti
  • 3 lžíce oleje
  • šplíchnutí citronu
  • 1/2 lžičky nastrouhané citronové kůry
  • 1 lžíčka dijonské hořčice
  • 1 lžička posekaných kaparů
  • několik posekaných pažitek
  • 1 vejce
  • jeden malý sladkokyselý okurek na jemno posekaný

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Gribiche..

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Tatranské kuře Tatranské kuře
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz