Recept Dijónský, medový dresink na saláty, zeleninu i gril

babi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

V misce smíchat med, ocet, hořčici a šťávu. Pomalinku a po částech dovnitř zašlehávat olej a pokračovat ve šlehání, až je dresink hustý a hladký.

Recept je z kategorií: Studené omáčky

Nahlásit recept

  • 09.07.03 vloženo
  • 22521x zobrazeno

Ingredience

  • Na 500ml
  • 60ml tekutého medu
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 125ml bílého vinného octa
  • 1 lžíce čerstvé citrónové šťávy
  • 250ml slunečnicového oleje

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dijónský, medový dresink na saláty, zeleninu i gril

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Reveňový koláč Reveňový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz