Recept Dijónský, medový dresink na saláty, zeleninu i gril

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V misce smíchat med, ocet, hořčici a šťávu. Pomalinku a po částech dovnitř zašlehávat olej a pokračovat ve šlehání, až je dresink hustý a hladký.

Recept je z kategorií: Studené omáčky

Nahlásit recept

  • 09.07.03 vloženo
  • 21276x zobrazeno

Ingredience

  • Na 500ml
  • 60ml tekutého medu
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 125ml bílého vinného octa
  • 1 lžíce čerstvé citrónové šťávy
  • 250ml slunečnicového oleje

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dijónský, medový dresink na saláty, zeleninu i gril

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz