Recept Dijónský, medový dresink na saláty, zeleninu i gril

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V misce smíchat med, ocet, hořčici a šťávu. Pomalinku a po částech dovnitř zašlehávat olej a pokračovat ve šlehání, až je dresink hustý a hladký.

Recept je z kategorií: Studené omáčky

Nahlásit recept

  • 09.07.03 vloženo
  • 21685x zobrazeno

Ingredience

  • Na 500ml
  • 60ml tekutého medu
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 125ml bílého vinného octa
  • 1 lžíce čerstvé citrónové šťávy
  • 250ml slunečnicového oleje

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dijónský, medový dresink na saláty, zeleninu i gril

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Chléb s celerem Chléb s celerem
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz