Recept Debrecínské ragú z vepřového masa (pro Váhy)

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a přidáme maso pokrájené na kostky, které osmahneme, okořeníme a přidáme protlak a podlijeme vodou. Vmícháme na nudličky pokrájené papriky a dusíme, až je vše měkké. Zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku, přidáme kolečka párku a společně povaříme. Čerpáno z knihy Vaříme podle hvězd (2001).

Recept je z kategorií: Dušené vepřové maso

Nahlásit recept

  • 14.10.04 vloženo
  • 8636x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 300 g vepřového plecka bez kosti
  • 2 cibule
  • 2 PL oleje
  • 1 nožička párku
  • 1 malý rajčatový protlak
  • 2 větší papriky
  • 100 ml smetany
  • 1 PL hladké mouky
  • 2 stroužky česneku
  • mletá paprika
  • drcený kmín
  • sůl.

Doporučená příloha

  • těstoviny a kompot nebo ovocný salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Debrecínské ragú z vepřového masa (pro Váhy)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
muchomurka
5 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Debrecínské ragú z vepřového masa (pro Váhy)

Vcelku dobré, ale místo rajčatového protlaku je lepší použít kečup a na podlévání použít vývar z 1/2 kostky masoxu. S rajčatovým protlakem je to dosti ostré.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Cuketové placky Cuketové placky
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz