Recept Certuv ocas

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Kabanos alebo spekaciky alebo daco podobne narezeme na kolieska ale nedorezeme, medzi kolieska narezeme tenke kolecka feferonky alebo potreme harisa , paradajky alebo pokapeme kecupom a kyslej uhorky.Stocime do kolecka. Posypeme mletou paprikou ( mozeme oblozit koleckami nakrajanej cibule ), pokapeme olejom, posypeme syrom zabalime do alobalu ( robime to na pekaciku v alobale ) do druheho alobalu zabalime osolene, opaprikovane a olejom pokapane na kolecka nakrajane zemiaky. Dame do rury a upecieme. Najprv dame zemiaky asi po 15 az 20 minutach ku nim vlozime druhy balicek . Dobru chut.

Recept je z kategorií: Uzenářské výrobky

Nahlásit recept

  • 24.03.07 vloženo
  • 3279x zobrazeno

Čas přípravy

  • R

Ingredience

  • kabanos alebo spekaciky
  • feferonka alebo harisa
  • kysle uhorky
  • paradajky alebo kecup
  • zemiaky
  • sol

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Certuv ocas

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hermelín ve víně

Nejlepší recepty

Ořechový koláč Ořechový koláč
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz