Recept Certuv ocas

jolana Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Kabanos alebo spekaciky alebo daco podobne narezeme na kolieska ale nedorezeme, medzi kolieska narezeme tenke kolecka feferonky alebo potreme harisa , paradajky alebo pokapeme kecupom a kyslej uhorky.Stocime do kolecka. Posypeme mletou paprikou ( mozeme oblozit koleckami nakrajanej cibule ), pokapeme olejom, posypeme syrom zabalime do alobalu ( robime to na pekaciku v alobale ) do druheho alobalu zabalime osolene, opaprikovane a olejom pokapane na kolecka nakrajane zemiaky. Dame do rury a upecieme. Najprv dame zemiaky asi po 15 az 20 minutach ku nim vlozime druhy balicek . Dobru chut.

Recept je z kategorií: Uzenářské výrobky

Nahlásit recept

  • 24.03.07 vloženo
  • 3368x zobrazeno

Čas přípravy

  • R

Ingredience

  • kabanos alebo spekaciky
  • feferonka alebo harisa
  • kysle uhorky
  • paradajky alebo kecup
  • zemiaky
  • sol

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Certuv ocas

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Staročeské kotlety

Nejlepší recepty

Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Reveňový koláč Reveňový koláč
Ořechový koláč Ořechový koláč
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz