Recept Certuv ocas

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kabanos alebo spekaciky alebo daco podobne narezeme na kolieska ale nedorezeme, medzi kolieska narezeme tenke kolecka feferonky alebo potreme harisa , paradajky alebo pokapeme kecupom a kyslej uhorky.Stocime do kolecka. Posypeme mletou paprikou ( mozeme oblozit koleckami nakrajanej cibule ), pokapeme olejom, posypeme syrom zabalime do alobalu ( robime to na pekaciku v alobale ) do druheho alobalu zabalime osolene, opaprikovane a olejom pokapane na kolecka nakrajane zemiaky. Dame do rury a upecieme. Najprv dame zemiaky asi po 15 az 20 minutach ku nim vlozime druhy balicek . Dobru chut.

Recept je z kategorií: Uzenářské výrobky

Nahlásit recept

  • 24.03.07 vloženo
  • 3221x zobrazeno

Čas přípravy

  • R

Ingredience

  • kabanos alebo spekaciky
  • feferonka alebo harisa
  • kysle uhorky
  • paradajky alebo kecup
  • zemiaky
  • sol

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Certuv ocas

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bazalkové máslo

Nejlepší recepty

Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz