Recept Anchoiade

Louis Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod

Specialita slunného jihu Francie - Provence.

Postup

V mixeru postupně mixujte vypeckované olivy, oloupaný stoužek česneku, ančovičky, tuňáka, odsolené a vymačkané kapary, lístky tymiánu, čerstvě mletý pepř a nakonec olivový olej, Typická specialita-chuťovka z Provence kde do této anchoiade se namáčí různé druhy očistěné zeleniny jako je mrkev, řapíkový celer, černý kořen, proužky papriky, fenykl , srdíčka artyčoků atd.. Přitom samozřejmě nikdy nesmí chybět sklenice s Pastisem.

Recept je z kategorií: Chuťovky

Nahlásit recept

  • 22.03.10 vloženo
  • 3062x zobrazeno

Ingredience

  • 250 gr ančoviček v oleji
  • 100 gr černých vypeckopaných oliv
  • 100 gr kousky tuňáka v ol. oleji
  • 100 gr kapar v soli
  • 1 stroužek česneku
  • několik snítek tymiánu čerstvě mletý pepř
  • 1PL olivého oleje.

Doporučená příloha

  • tepelně neupravená zelenina

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Anchoiade

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Sýrový bramborák

Nejlepší recepty

Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz