Uzení masa - co je příčnou změny barvy uzeného masa

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
tros.k
2 příspěvky 6.3.08 13:45
Uzení masa - co je příčnou změny barvy uzeného masa

Co je příčnou změny barvy uzeného masa, když jeje rozkrojím je krásně červené a po chvilce se jeho barva od středu začne měnit a to jako by bylo vařené, děkuji za radu nebo vysvětlení.

Reakce:
Dasty
75 příspěvků 6.3.08 14:26
...

Toto maso není dobře naložené.Pokud se sůl nedostane při naložení až do středu šruty, tak se maso uzené právě v prostředku jeví jako vařené ještě by to tam mělo chvíli zůstat.Ne v udírně ,ale v láku,nebo v soli.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz