Uzení masa - co je příčnou změny barvy uzeného masa

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
tros.k
2 příspěvky 06.03.08 13:45
Uzení masa - co je příčnou změny barvy uzeného masa

Co je příčnou změny barvy uzeného masa, když jeje rozkrojím je krásně červené a po chvilce se jeho barva od středu začne měnit a to jako by bylo vařené, děkuji za radu nebo vysvětlení.

Reakce:
Dasty
75 příspěvků 06.03.08 14:26
...

Toto maso není dobře naložené.Pokud se sůl nedostane při naložení až do středu šruty, tak se maso uzené právě v prostředku jeví jako vařené ještě by to tam mělo chvíli zůstat.Ne v udírně ,ale v láku,nebo v soli.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz