Sirloin

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
czech.boy
4 příspěvky 4.2.08 16:25
Sirloin

Nazdar labužníci, chci jen doplnit informace, které jsem četl trochu níž. Sirloin je předkýtí - konec roštěné začátek kýty. Striploin je roštěná. Rib-eye vysoký roštěnec. Tenderloin je svičková. Je však nutno brát v potaz, kde maso objednáváte či kupujete. Dělení masa je totiž odlišné v jižní americe a USA.

Reakce:
esmeralda
4812 příspěvků 4.2.08 22:21
Český chlapče....

souhlasím s tebou.
Všude po světě se nazývají jednotlivé řezy masa (i v pouze anglickém jazyce) jinak. Dokonce se i maso různě porcuje.
Já vždy říkám…aby se v tom prase vyznalo…

Váš příspěvek
Další témata z kategorie

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz