Sirloin

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
czech.boy
4 příspěvky 04.02.08 16:25
Sirloin

Nazdar labužníci, chci jen doplnit informace, které jsem četl trochu níž. Sirloin je předkýtí - konec roštěné začátek kýty. Striploin je roštěná. Rib-eye vysoký roštěnec. Tenderloin je svičková. Je však nutno brát v potaz, kde maso objednáváte či kupujete. Dělení masa je totiž odlišné v jižní americe a USA.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
esmeralda
4813 příspěvků 04.02.08 22:21
Český chlapče....

souhlasím s tebou.
Všude po světě se nazývají jednotlivé řezy masa (i v pouze anglickém jazyce) jinak. Dokonce se i maso různě porcuje.
Já vždy říkám…aby se v tom prase vyznalo…


Reklama

 Váš příspěvek
Další témata z kategorie

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz