rychle raďte Potřebuji recept hovězí maso na slanině dušené v pom

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
milionka
8 příspěvků 16.02.07 11:33
rychle raďte Potřebuji recept hovězí maso na slanině dušené v pom

Ahoj všichni majitelé pomalého hrnce!
Konečně jsem se dočkala večer sestra přiveze ten zázrak!
Ráda bych udělala zadní hovězí špikované na slanině na takové šťávě. Základní cibulová s nějakým kořením a žampióny.
Mohu nechat kilový blok masa špikovaný slaninou dělat v celku a až po udušení rozkrájet na plátky?
Hovězí bývá někdy pěkně tvrdé, kolik mu mám dát vody? tak asi aby bylo ponořené do poloviny?
Ráda bych aby bylo ke každé porci i dost šťávy ale nechci z toho udělat zrovna polívku!
Jdu hledat nějaká ta moudra do receptů, ale mám obavu, že můj první oběd bude v pomalém hrnci rychlý debakl.
Pište nejpozději do zejtra, ať můžu ráno vařit. móc prosím!


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Tasma
415 příspěvků 16.02.07 12:51
...

Maso klidně udělej vcelku, ale pro jistotu, aby jste neobbědvali až zítra v pozdním odpoledni, dej maso do hrnce na low už teď večer. Dala bych tam jen tak 2-3 cm vody. Maso si pustí svoji šťávu, kterou zítra dopoledne upravíš dle svých představ.
Najdi si tu recept
Maso přes noc
target="_blank
třeba Ti to pomůže.

 
penda
4752 příspěvků 16.02.07 12:51
hovězí v pomalém hrnci

projdi si tyto recepty , slanina je použita v jižanském hovězím a hovězím na burgundském;o)
P.S. Příště piš dotaz do správného fóra, tady si ho nemusí většina labužníků všimnout. ;o)


Reklama

 Váš příspěvek
Další témata z kategorie

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz