Poděkování

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
glama 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 21.12.07 13:45
Poděkování

jak jsem se zde již zmiňovala, učím, mimo jiné, gastro a angličtinu ve věznici.
A protože ti naši žáčci (samí klucí šikovní) se jaksi na žádnou exkurzi nedostanou, na net taktéž, napúadlo mne pozvat nějakého gastroodborníka naopak na besedu k nim, k nám, za mříže.
A hned jsem jednoho velmi povolaného také oslovila. Reakce byla velice rychlá a velice přátelská.
A tak na konci listopadu besedoval s našimi sikovnými žáky náš milý a dobře známý AFTIC! Neboli autor mnoha kuchařek a opravdu světový odborník pan Michael D. Klíma.
Už jsem mu děkovala osobně i mailem, ale chtěla bych i tady na Labužníku, protože vlastně díky Labužníku jsme se dali dohromady.
Beseda byla moc pěkná, zajímavá,chlapci a chlapi měli velký zájem, hodně se toho dozvěděli a pana Klímu ocenili jako „dost hustýho týpka“!
Takže tímto způsobem ještě jednou moc děkuji za vstřícnost a ochotu pobesedovat v takto netradičním prostředí.
Moc se nám to všem líbilo!


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz