Poděkování

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
glama 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 21.12.07 13:45
Poděkování

jak jsem se zde již zmiňovala, učím, mimo jiné, gastro a angličtinu ve věznici.
A protože ti naši žáčci (samí klucí šikovní) se jaksi na žádnou exkurzi nedostanou, na net taktéž, napúadlo mne pozvat nějakého gastroodborníka naopak na besedu k nim, k nám, za mříže.
A hned jsem jednoho velmi povolaného také oslovila. Reakce byla velice rychlá a velice přátelská.
A tak na konci listopadu besedoval s našimi sikovnými žáky náš milý a dobře známý AFTIC! Neboli autor mnoha kuchařek a opravdu světový odborník pan Michael D. Klíma.
Už jsem mu děkovala osobně i mailem, ale chtěla bych i tady na Labužníku, protože vlastně díky Labužníku jsme se dali dohromady.
Beseda byla moc pěkná, zajímavá,chlapci a chlapi měli velký zájem, hodně se toho dozvěděli a pana Klímu ocenili jako „dost hustýho týpka“!
Takže tímto způsobem ještě jednou moc děkuji za vstřícnost a ochotu pobesedovat v takto netradičním prostředí.
Moc se nám to všem líbilo!

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz