Tenhle trik jem se naučila od manželovi maminky - její cukroví a dorty
jsou jak od cukráře. Na šlehaná piškotová těsta lze šlehat celá vejce
s cukrem a k tomu nakonec opatrně přimíchat mouku a ostatní pří:,–(y.
Já měla ve svých kuchařských začátcích problem vmíchat sníh z bílků
rovnoměrně - tímto tento problém odpadá.
A na roládu stačí když je plech dobře a silně vymazaný tukem (ne
rozehřátým) a dobře vysypaný moukou.
Nikdy jsem nemusela roládu točit přes utěrku nebo pomocí jiných návodů,
které někdy čtu v kuchařkách.
Roláda se musí upéct zprudka - jen pár minut, pak se těsto podebere nožem
a zrovna se roluje, rolička vypadne na vál, párkrát rozmotám a stočím a
tento připravený polotovar pak už jen čeká na naplnění.
piškotová roláda
První příspěvek v tématu
Váš příspěvek
piškotová roláda
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
