Chlebovy kvasek

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Pampeliska191
1075 příspěvků 09.06.02 08:14
Chlebovy kvasek

Chlebovy kvasek si muzete pripravit i sami: dve hrsti zitne mouky zamichame s takovym mnozstvim vody, aby vznikla kase. Prikryjeme ji vlhkym ubrouskem a postavime na 2 dny na teple misto. Kvasek ma byt zpeneny, plny bublinek. Kdyz voni jako cerstvy zitny chleb, je v poradku. Kdyz voni jako ocet, neni k pouziti. Kvasek zkysne, kdyz se nam nepodari udrzet stalou teplotu na 30 az 35 stupnu.


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz