Rosničko, před časem jsem v deničku měla vyfocený ovocný dort. Ovoce bylo potřené želatinou. Nic na tom není, ale opravdu musíš povrch dortu potřít lechce třeba krémem, aby piškot moc nenasákl, pak urovnat ovoce a před natřením želatinou ovoce ještě trochu potřít rumem pro konzervaci. Je pravdou, že ovocný dort vydrží asi 3 dny. pekarka
ovocný dort
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
re pekarka
Tu ma este napada, ze som minule niekde jedol dobru domacu ovocnu tortu a ked som sa pytal, z coho je ten povrch, povedali mi, ze ovocie bolo z kompotu, stavu zliali a pouzili ju namiesto vody do pudingu. Fakt dobre.
puding místo želatiny
lze samozřejmě použít, ale povrch - gel je poté dost kalný a nevynikne ovoce pod ním.
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
