Milí labužníci,
prosím o radu. Slavíme s přítelem tento víkend oba narozeniny s jeho
rodinou. Přítel by si přál ovocný dort, já nejsem proti. Ale nemám nic
vyzkoušené. Chtěla bych nějakou odlehčenou, ale tedy nemusí být zrovna
úplně dietní, verzi. Problém jeho rodiny je, že se vždy sejdou tradiční
těžké maslové dorty, po kterých každý funí, tak bych chtěla
nějakou změnu.
Jediné, co jsem kdysi vyráběla byla klasika-dole piškotové těsto, vanilkový krém (puding), ovoce a želatina…přinejhorším to zmáknu znovu. Plánuji však změnu, nechtěla bych dort želatinou zalít, ale nejspíš štětcem ovoce potřít, aby měl vršek dortu přiznanou strukturu ovoce-nikdy jsem to však jěště nedělala-máte s tím někdo zkušenosti?
Díky
zb