Ted jsem poprve zkusila najet na oblíbene recepty a pouzit jejich odkaz a
ukazuje mi to, ze nic neukaze…
kdyz si ten recept najdu pres vyhledavani, tak tu je…
Oblíbené recepty
já nejdřív pochopila triss podobně jako ty, užuž jsem jí odpovídala, když mi došlo, že to myslí jinak. Má zřejmě problém v tom, že když v oblíbených receptech klikne na uložený recept, žádný se jí nezobrazí a přitom jej ve vyhledávači najde. Na to radu neznám, tak jsem jí ani neodpověděla. ;o))
To, že nemá zpřístupněny pro veřejnost své oblíbené recepty ještě neznamená, že žádné uložené nemá. Záleží na tom, zda je chce či nechce pro ostatní zviditelnit. To lze nastavit v sekci „Můj labužník“.
Triss, prosím můžeš to nějak upřesnit? Nastavila jsem si zkusmo totéž (nesdílet oblíbené recepty s ostatními - Vladko, už jsem na tuhle možnost nastavení zapomněla, dík) a vše se zobrazuje OK.
Co myslíš přesně tím: použít jejich odkaz??
čas od času se mně to také přihodilo, ale nebylo to nastálo, druhý den to opět fungovalo…já tomu říkám, že pepíček uklízí.
upresnit, proste vlezu na stranku, kde je seznam mych oblibenych receptu, kliknu na jakykoli nazev receptu (pouziju hypertextovy odkaz) a firefox mi ukaze, ze stranku neni mozne zobrazit..vcera jsem to zkousela zase…a o5 to same
tak to bude jen v tom prohlížeči. Zřejmě to nemá pepíček přizpůsobené firefoxu, zrovna ten skript na otvírání těch oblíbených. Přepni do IE a uvidíš, že to uvidíš. ;o))
Také používám Firefox a nemám problém. Tipuji buď že pepíček uklízí, nebo je třeba změnit nastavení Firefoxu u Triss. teď ale honem nevím kde a co. Triss klikáš přímo nebo otvíráš v novém tabu?
zkousela jsem se divat na oblibene recepty jasmine a ty se mi normalne
ukazou, kdyz se chci podivat na svoje, tak to stale tvrdohlave tvrdi, ze
Server nenalezen
Firefox nemůže nalézt server recepty.labuznik.com.
* Zkontrolujte, zda je adresa napsána správně a neobsahuje chyby jako
ww.server.cz místo
www.server.cz
* Pokud se vám nezobrazují ani ostatní stránky, zkontrolujte síťové
připojení vašeho
počítače.
* Pokud je váš počítač chráněn firewallem a nebo proxy serverem,
zkontrolujte, zda má
Firefox přístup na Internet.