několik dotazů na časování malého hrnce rival z bionaire

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
milionka
8 příspěvků 18.02.07 05:19
několik dotazů na časování malého hrnce rival z bionaire

Ahoj moji milí přátelé.
Tak od pátečního večera už vařím v pomalém hrnci.
Dělala jsem hovězí na slanině a bylo báječné!
Keli, nebo kdo jste to zkoušel na můj popud to rizoto, nemůžete mi dát receptík?
Zatím jsem dělala na tom dlouhém programu. V některých receptech zde na labuznikovi je ale uvedená extrémně dlouhá doba přípravy 10 hodin 20 hodin!
Proč je tomu tak?
Mě se i po osmi uvařilo hovězí maso do přímo rozpadající se konzistence.
Pokud bude nutno zachovat tak dlouhé varné časy, jak to mám v malém hrnci udělat?
Mám až dojede osmihodinový program jen vypnout a zase hned zapnout pomalý program a hrnec začne vařit nanovo od nuly do osmi nebo čtyř hodin?
Až skončí pomalý malý rival vaření, sám temperuje? Nebo se úplně vypne?
Rozhodně budu hodně zkoušet klasická jídla české kuchyně.
Přístroj je to opravdu velice bezpečný.
Jen když dusíte maso na cibulce tak je nutno to pak promixovat - myslím tu šťávu, protože ta cibule se nerozvaří, ale zůstane tam taková t vrdá na kousky krájená.
Ale kdo má tyčový mixér, má to vlastně hned v jedné míse možnost promixovat.
Nebo jak to děláte u guláše, kde je maso na kostky, abyste měli hladkou šťávu?jsem ráda, že už pomalý hrnec máme doma.

Reakce:
 
Machnacanka
194 příspěvků 18.02.07 06:21
...

skús sa pozrieť
tuto

 Váš příspěvek
Další podobná témata podle názvu

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz