Zítra oslaví krásné půlkulatiny Karmínek. Tak bych mu chtěla popřát hodně zdraví, štěstí a splnění všech přání.
Narozeniny
Přeji ti hodně zdraví, štěstí a spokojenosti a taky dvakrát tolik toho, co ty přeješ mě! LOVU ZDAR!!!
NAZDÁÁÁÁR!!!
chtěla jsem popřát LOVU ZDAR, ale to už mi ukradl Mánek Tak všechno nejlepší, hodně zdraví, štěstí, lásky a nějaké ty zaječí, srnčí a já nevím jaké ještě ocásky
Přidávám se také k zástupu gratulantů a přeji vše nej....... Hlavně ať se ti vše daří podle tvých představ a řádně to s bratrem oslavte!
Ti milý Karmínku, přejeme za chlebovou rodinku, hodně štěstí zdravíčka, ať Ti slouží apetít a jsi stále fit. To TI přejí ze srdce manželata Vlasta, Zlata i když to snad blbě zní, jsme on a ona spoustu dní. A kdybys snad tápal, jsme Vlastimil a Zlata. Jestli bys chtěl chlebík píct, koukni k nám a uvidíš, třeba nám i poradíš. Užij si to.
i já se připojuji k řadě gratulantů.
Doufám že to řádně oslavíš.
Pro mě je tento den taky významným.
Přesně před třiceti šesti lety se mi narodil první syn Tom.
Až budeme konzumovat Medvídkový dort
který jsem dělala snad už po dvaatřicáté vzpomenu si na tebe.
i my dva (Jarka a Brumík) stojíme ve frontě gratulantů. Přejeme Ti jen a jen to dobré, hodně hodných lidí kolem Tebe, elán i zdravíčko a vše ať se splní, co si i tajně přeješ.
i my dva (Jarka a Brumík) stojíme ve frontě gratulantů. Přejeme Ti jen a jen to dobré, hodně hodných lidí kolem Tebe, elán i zdravíčko a vše ať se splní, co si i tajně přeješ.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz