Dostala jsem kapra,který byl zřejmě okresním plemeníkem a obsahoval téměř 40 dkg mlíčí. Jak se to dá kuchyňsky zpracovat? Děkuji.
Kapří mlíčí
se kapří mlíčí dá přidat do rybí polévky - omažit na másle
zeleninku, dát vařit vnitřnosti a hlavu lehonce pak zahustit zásmažkou a
nakonec rozmíchat mlíčí. Skoro se rozpustí.
Ale v našem okolí je nejoblíbenější způsob, jak zpracovat tuto pochoutku
úplně nejjednodušší!
Obalit lehce v trojobalu a usmažit jako řízek.
Naši známí se o to perou, je to prý výjimečná pochoutka!!
Nemoho posoudit, nic z vody nejím.
Ale prý rozhodně obalit a usmažit!!!
Ahoj Ivice, podívej se na
http://recepty.veruska.cz/…z_kapri.html.
Skutečně to smažení je asi nejlepší. Dobrou chuť!
Kapří mlíčí obalené a usmažené-dobré, ale co s jikrami, ty smažené nejsou dobré, nějaký jiný recept jak využít mlíčí i s jikrami, měla jsem ráda v cibuli a oleji naložené z rybárny, ale jak se to přesně dělá, poradí mě někdo?Muže mám rybáře, takže o mlíčí a jikry nemám nouzi.
Ačraj, s Vaším receptem Vám neporadím, ale pokud byste chtěla jikry
zužitkovat nějak netradičně, zkuste pohledat tu a zadat si do vyhledávače
„tarama“ nebo „taramasalata“, nějaké recepty tu jsou, např. tenhle:
http://www.labuznik.com/…aramasalata/
a tenhle: http://www.labuznik.com/recipe.php?…
Na slovo jikry vypadne toto: http://www.labuznik.com/…ni/podrobne/?…
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
